Scandalagii, inarmati cu cutite

Magazin Salajean 30 mai 2012 0

Scandalagii, inarmati cu cutite Doi barbati in varsta de 26 si 34 de ani sunt cercetati de politisti pentru port ilegal de arma alba, dupa ce au provocat scandal, in cursul zilei de luni, in public. Cercetati de oamenii legii, asupra suspectilor au fost gasite mai multe cutite.

Purtatorul de cuvant al IPJ Salaj, Tincuta Dumuta, a declarat ca unul dintre autori, Silviu P., de 34 de ani, din Jibou, a provocat scandal intr-un local public din localitatea Soimus, moment in care au intervenit politistii din cadrul Sectiei de Politie Rurala Jibou, aflati in serviciul de patrulare. La controlul corporal, oamenii legii au gasit asupra jibouanului un cutit cu plasele din lemn cu lama de 15 centimetri.

Cel de-al doilea suspect a fost si mai bine pregatit. Potrivit sursei mentionate anterior, politistii Sectiei de Politie Rurala Zalau l-au identificat, luni, pe Tiberiu S., de 26 de ani, din Zalau, care a provocat un scandal pe strada principala din Mesesenii de Jos. Asupra sa au fost gasite doua cutite cu lama de 8 si 9 centimetri.

Ambii barbati sunt cercetati, in stare de libertate, pentru port fara drept al cutitului in locuri si imprejurari in care s-ar putea primejdui viata sau integritatea corporala a persoanelor, ori a altor asemenea obiecte fabricate sau confectionate anume pentru taiere, impungere sau lovire. Pe numele lor au fost intocmite dosare de cercetare penala, riscand sa ajunga dupa gratii.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »