Scandalagii imbibati de alcool, amendati de Paste

Magazin Salajean 18 aprilie 2012 0

Scandalagii imbibati de alcool, amendati de PasteCinci persoane au fost sanctionate contraventional de catre jandarmii salajeni, in perioada sarbatorilor pascale, dupa ce au provocat scandaluri in spatii publice. In toate aceste cazuri, scandalagiii se aflau sub influenta bauturilor alcoolice.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Jandarmi Judetean Salaj, Isaia Micle, a declarat ca trei dintre persoanele amendate au provocat scandal in noaptea de vineri spre sambata, in zona Astralis din municipiu. Trei persoane cu varste cuprinse intre 33 si 48 de ani, din Zalau, au fost sanctionate pentru ca au provocat, pe fondul consumului de alcool, scandal pe domeniul public. Fiecare au fost sanctionati cu amenda in valoare de 200 de lei fiecare, ne-a declarat purtatorul de cuvant.

Alte doua persoane au fost amendate in Noaptea de Inviere, in timp ce se aflau la Catedrala Sfanta Vineri din Zalau. Potrivit sursei citate anterior, doi tineri in varsta de 20 si 29 de ani, unul dintre acestia fiind de etnie maghiara, au adresat injurii si cuvinte jignitoare si au savarsit gesturi obscene pe timpul slujbei religioase. Cei doi se aflau sub influenta bauturilor alcoolice. Au fost sanctionati contraventional cu amenda in valoare de 200 de lei fiecare, fiind luate masurile de restabilire a linistii si ordinii publice, a precizat Isaia Micle.

In perioada 14-16 aprilie, jandarmii au aplicat, in total, 17 sanctiuni contraventionale, dintre care sase amenzi in valoare de 2.500 de lei si 11 avertismente. Sanctiunile date de jandarmi au fost si pentru refuzul legitimarii si participare la scandal.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »