Scandalagii, amendati de politistii comunitari

Magazin Salajean 20 august 2010 0

Scandalagii, amendati de politistii comunitariPatruzeci de sanctiuni contraventionale au fost aplicate, in saptamana 12-19 august, de catre agentii Politiei Comunitare Zalau. Cele mai multe dintre acestea au fost procese verbale scrise pe numele persoanelor care au tulburat ordinea si linistea publica din municipiu. Pentru conturbarea ordinii si linistii publice prin strigate, larma sau folosirea de instrumente muzicale la intensitate mare, au fost aplicate opt sanctiuni contraventionale, patru persoane au fost sanctionate contraventional pentru consum de bauturi alcoolice pe strada sau alte locuri publice, trei au fost sanctionate pentru ca au adresat in public injurii sau expresii jignitoare unor persoane si alti doi cetateni s-au ales cu sanctiuni pentru ca au provocat scandal in locuri publice, a declarat agentul Dumitru Valea, din cadrul Compartimentului de Ordine Publica.

De asemenea, agentii comunitari au sanctionat si cinci cersetori, trei proprietari care si-au parcat masinile in locuri interzise si tot trei au fost amendati pentru ca si-au spalat autovehiculele pe strada sau in alte locuri publice. In total au fost aplicate 23 de avertismente si 17 amenzi in valoare totala de 5.375 de lei.

Tot in perioada analizata, agentii Politiei Comunitare au raspuns la un numar de 35 de sesizari ale cetatenilor, din care 29 au fost rezolvate pe loc, iar restul au fost transmise institutiilor abilitate pentru competenta solutionare.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »