Scandalagii amendati de jandarmi

Magazin Salajean 22 septembrie 2011 0

Scandalagii amendati de jandarmi

Trei simleuani cu varste cuprinse intre 17 si 30 de ani au fost sanctionati de jandarmi, in cursul zilei de marti, dupa ce s-au luat la bataie pe o strada din Simleu Silvaniei. Conform informatiilor furnizate de Compartimentul de informare si relatii publice din cadrul Jandarmeriei Salaj, un echipaj de jandarmi care executa masuri specifice de ordine publica a fost nevoit sa intervina pentru aplanarea unui conflict izbucnit intre trei persoane pe strada Mioritei din oras. In urma verificarilor efectuate a rezultat ca C.F. de 20 de ani, C.B. de 17 ani si P.V., de 30 de ani, toti din localitatea Simleu Silvaniei, au provocat scandal in spatiul public si si-au adresat injurii, cuvinte si expresii jignitoare, se arata in informatia de presa. Dupa potolirea scandalagiilor, jandarmii le-au intocmit celor in cauza procese verbale de contraventie, doi dintre acestia fiind sanctionati fiecare cu amenda in valoare de 200 de lei, barbatul de 30 de ani primind doar avertisment scris.

Tot la aceeasi data, alte doua persoane, respectiv P.M. de 16 ani, din Simleu, si G.F de 15 ani, din Maladia, au fost sanctionate de jandarmi cu amenzi in valoare de 250 lei fiecare pentru patrunderea fara drept, prin escaladarea gardului, in incinta unei unitati de invatamant din localitate.

Sofer fara permis in trafic

Un barbat din localitatea Maeriste s-a ales, marti noaptea, cu un dosar de cercetare penala pentru ca a condus masina desi nu avea permis de conducere. Soferul a fost depistat de politistii Sectiei 8 Politie Sarmasag in timp ce conducea autoturismul prin localitate. In cauza, politistii au intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism fara a poseda permis de conducere. Soferul, Ioan M., risca o pedeapsa cu inchisoarea cuprinsa intre unu si cinci ani.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »