Scandal la discoteca din Bobota

Magazin Salajean 23 februarie 2010 0

Scandal la discoteca din BobotaDoi barbati aflati, sambata seara, la discoteca din localitatea Bobota, s-au luat la bataie, fiind nevoie de interventia jandarmilor pentru calmarea spiritelor. Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Jandarmi Judetean Salaj, Cristian Bolfa, ne-a spus ca scandalul s-a produs pe fondul consumului de alcool.

Sambata, 20 februarie, in jurul orei 23:30, un echipaj de jandarmi aflat in executarea unei misiuni specifice in localitatea Bobota a intervenit pentru aplanarea unui conflict provocat de doi barbati in discoteca din localitate. Este vorba de Grigoriu M., de 21 de ani, din localitatea Hunedoara (judetul Hunedoara) si Mirel F., de 29 de ani, din localitatea Dersida, care, pe fondul consumului de alcool, s-au agresat fizic reciproc provocand scandal in discoteca, a precizat Bolfa.

In consecinta, cei doi scandalagii au fost sanctionati contraventional pentru savarsirea unor fapte de incalcare a unor norme de convietuire sociala, unul cu amenda in valoare de 200 de lei, iar celalalt, cu avertisment.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »