Scandal intre jibouani, lasat cu arestari

Magazin Salajean 18 aprilie 2012 0

Scandal intre jibouani, lasat cu arestariDoi jibouani sunt cercetati penal pentru comiterea infractiunilor de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice, dupa ce, in seara zilei de 6 aprilie, au agresat doua persoane aflate intr-un local public din Jibou. In urma cercetarilor efectuate de oamenii legii, unul dintre agresori a fost arestat preventiv, iar celalalt este cautat de politisti dupa ce instanta e emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventiva in lipsa.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Salaj, Maria Cristea, a declarat ca jibouanii cercetati pentru faptele mentionate anterior au provocat si scandal in localul public. In seara zilei de 6 aprilie anul curent, fratii Sebastian si Cristian O., din Jibou, in timp ce se aflau intr-un loc public din oras, au fost agresati de Nicolae K., de 33 de ani, si Loredan K., de 21 de ani, ambii din Jibou. Totodata, cei doi inculpati au provocat scandal in public, aducand atingere prin faptele lor bunelor moravuri si tulburand ordinea si linistea publica, a declarat Maria Cristea.

Potrivit sursei citate, in data de 12 aprilie, instanta a emis pe numele tinerilor mandate de arestare preventiva pentru 29 de zile, pentru comiterea infractiunii de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice. In aceeasi zi, Nicolae K. a fost depus in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva Salaj, iar impotriva lui Loredan K. s-a emis mandat de arestare in lipsa. Daca vor fi gasiti, cei doi jibouani risca sa ajunga dupa gratii.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »