Scandal cu bâte, pietre şi lopeţi la Şimleu Silvaniei

Mihaela Oprea 20 august 2012 5
Scandal cu bâte, pietre şi lopeţi la Şimleu Silvaniei

Un scandal monstru ce ameninţa să se lase cu victime s-a iscat, săptămâna trecută, între 12 bărbaţi de etnie romă din localitatea Pustă, din apropierea oraşului Şimleu Silvaniei. Aceştia s-au înarmat fiecare cu bâte, pietre şi lopeţi şi au început o bătaie cruntă. Speriaţi, localnicii au chemat în ajutor poliţiştii.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Maria Cristea, a declarat că incidentul s-a produs în data de 15 august, în jurul orei 23.40, când poliţiştii şimleuani au fost sesizaţi de către dispecerul de serviciu despre faptul că, în localitatea Pustă, un grup de cetăţeni fac scandal. “Deplasându-se la faţa locului, oamenii legii au constatat că un grup de cetăţeni de etnie romă erau angrenaţi într-un scandal, adresându-şi reciproc cuvinte jignitoare şi ameninţări cu acte de violenţă. Pentru a se intimida, aceştia au folosit bâte, pietre, lopeţi şi alte obiecte cu care s-au agresat reciproc. Persoanele implicate în scandal au fost identificate, fiind în număr de 12, cu vârste cuprinse între 16 şi 48 ani, toate din localitatea Pustă”, a declarat purtătorul de cuvânt.
Chiar şi aşa, bărbaţii nu s-au potolit. În dimineaţa zilei următoare, o parte dintre cei implicaţi în scandal au fost găsiţi pe strada 1 Decembrie 1918, din Şimleu Silvaniei, având asupra lor 15 bâte şi o rangă metalică. Oamenii legii au intervenit şi au aplanat un eventual conflict între scandalagii.
Potrivit sursei citate anterior, pe numele bărbaţilor poliţiştii au întocmit actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru comiterea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, precum şi pentru port ilegal de armă albă.

Comentarii

comments

5 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

 1. Fonduri UE 20 august 2012 at 11:48 - Reply

  Acum e momentul: In 2012 Fondurile Europene NERAMBURSABILE se Acorda si la noi la fel de Usor ca in statele membre ale Uniunii Europene! Iata cum obtii fonduri europene pentru afacerea ta in doar 2 luni si 17 zile. Aflii mai multe detalii pe site-ul: fondurieuropenenerambursabile.ro

 2. Anonim 20 august 2012 at 11:52 - Reply

  mai puscati din ei ca doar sunt destui.

 3. FFFFFFG 20 august 2012 at 14:27 - Reply

  TREYT

 4. HUHUHUHUH 20 august 2012 at 14:28 - Reply

  La astea le trbuie o lectie cu mascati di dat pe ei ca pe hoti de caii

 5. bogdan 23 august 2012 at 08:34 - Reply

  da de ce?ca doar politia din simleu e prietena cu rromii din pusta, sau sunt bine platiti de rromi din pusta

Lasa un Raspuns »