Sarbatoare la Virsolt

Magazin Salajean 16 decembrie 2008 0

Pastrand traditia, vineri,12 decembrie, Scoala gimnaziala Virsolt nu s-a lasat mai prejos nici anul acesta, organizand la Caminul Cultural din localtate, ca de cativa ani incoace, traditionalul concurs CINE CE STIE, cu tema Obiceiuri de Craciun, concurs aflat la a IX-a editie. Activitatea a fost organizata in colaborare cu Centrul Culturii Traditionale si cu Scoala Gimnaziala Pericei. Concursul a fost coordonat de Nagy Eva, profesor de religie la Scoala Virsolt, la activitate participand elevi si profesori de la Scoala Pericei, Clubul Copiilor Cehu Silvaniei, Scoala Recea si Scoala Virsolt.

Concursul a fost organizat pe categorii: expozitie (lucru manual, desene,picturi) si scenete, recitaluri, colinde ce simbolizeaza apropiata sarbatoare a Craciunului, acordandu-se peste 100 de premii la toate categoriile.

Pe aceasta cale multumim sponsorilor: Primaria Virsolt (UDMR), familiei Puho Gheorghe din Zalau, Asociatiei Varsa, Centrului Culturii Traditionale din Zalau si membrilor juriului al carui presedinte a fost

d-na Szoke Anna (reprezentanta Centrului Culturii Traditionale din Zalau).

In spiritul Sarbatorilor de Iarna, va dorim ca Nasterea Domnului sa aduca si in sufletele dumneavoastra lumina, pacea si impacarea de care toti avem atata nevoie.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »