Sapte tineri zalauani – cercetati penal

Magazin Salajean 27 iulie 2007 0

* Sapte tineri zalauani sunt cercetati de politistii salajeni sub aspectul savarsirii infractiunii de incaierare

Firul evenimentelor

In cursul lunii noiembrie 2006, a avut loc o altercatie intre Andrei M., de 25 de ani si D. Zoltan, de 26 de ani, oameni de ordine la o discoteca din Zalau si Alin-Paul A, de 25 de ani si Dacian S., de 26 de ani.

In data de 24 iulie 2007, in jurul orei 16, intalnindu-se in cartierul Porolissum si amintindu-si de altercatia anterioara, intre Alin-Paul A., Andrei M. si D. Zoltan a izbucnit un nou conflict spontan, dupa care acestia s-au urmarit cu masinile pana pe strada Gheorghe Lazar, la intersectia cu strada Florilor. Potrivit comunicatului, in ajutorul lui Alin-Paul A. au mai venit alte patru persoane, luandu-se la bataie folosind si o bata de baseball. In urma agresiunii, Andrei M., D. Zoltan, Alin-Paul A. si Florin-Marius C. au suferit leziuni.

Politistii au intervenit pentru restabilirea ordinii si linistii publice, insotindu-l pe Andrei M. la Unitatea de Primire a Urgentelor, din cadrul Spitalului Judetean, pentru acordarea de ingrijiri medicale de specialitate.

Toti participantii la bataie au fost sanctionati de oamenii legii, pentru tulburarea ordinii si linistii publice si, totodata, s-a intocmit un dosar penal in care sunt cercetati sub aspectul savarsirii infractiunii de incaierare. Cercetarile in dosarul penal continua, urmand sa se stabileasca gradul de vinovatie al fiecarui participant la incaierare si tragerea la raspundere a acestora in conditiile legii.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »