UPDATE Sânge şi groază în Jibou: O adolescentă de 15 ani a fost ucisă cu bestialitate

Andreea Vilcovschi 19 mai 2017 7
UPDATE Sânge şi groază în Jibou: O adolescentă de 15 ani a fost ucisă cu bestialitate

UPDATE: Suspectul. Florin M., a fost reţinut pentru 24 de ore şi depus în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj. Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de omor.

UPDATE: Tânăra ucisă joi seară avea un copil în vârstă de un an şi două luni, cu care locuia, alături de mamă, concubinul mamei şi fratele său, un băiat în vârstă de 11 ani. Potrivit informaţiilor furnizate de către Violeta Milaş, directorul Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sălaj, cei doi copii au fost preluaţi în regim de urgenţă de către stat. “Era în evidenţe ca mamă minoră, iar anchetele sociale au concluzionat că se descurcă, fiind ajutată de bunică. Micuţul nu este recunoscut de tată, dar era foarte bine îngrijit. Sunt o familie mai modestă, dar au surse de venit. De altfel, bunica şi-a manifestat dorinţa de a-l lua în îngrijire pe nepoţelul rămas orfan”, a precizat Milaş.

La faţa locului a fost solicitată intervenţia ambulanţei, însă, pentru tânăra atacată a fost mult prea târziu. Ea a fost găsită în stop cardio-respirator şi în ciuda manevrelor de resuscitare care au durat aproape 40 de minute, victima a fost declarată decedată. “Tânăra prezenta o plagă înjunghiată supraclavicular drept, cu secţiune de arteră. Practic, i-a fost tăiat gâtul. Plaga a fost atât de mare încât nu se putea face nimic pentru salvarea tinerei”, ne-a declarat Liviu Varga, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Sălaj. Acesta susţine că pe corpul tinerei au fost identificate mai multe urme de tăieturi mai vechi, însă superficiale, în zona piciorului.

O tânără din Jibou, în vârstă de 15 ani, a sfârşit tragic joi seara, după ce ar fi fost înjunghiată de către fostul iubit, cu trei ani mai mare. Suspectul, un adolescent de 18 ani din aceeaşi localitate, a fost audiat de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj.
Potrivit informaţiilor furnizate de către prim-procurorul Crin Bologa, corpul neînsuflețit al minorei a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării autopsiei, care să stabilească cu exactitate cauzele decesului. Acesta a mai precizat că există suspiciunea de omor, după toate probabilitățile, fostul iubit recurgând la acest gest îngrozitor după ce fata l-ar fi părăsit. În seara zilei de joi, între cei doi foşti parteneri ar fi izbucnit un conflict, după ce bărbatul i-ar fi cerut tinere să se împace, însă s-a lovit de refuzul ei. În acest context, spun surse din cadrul anchetei, suspectul ar fi pus mâna pe un cuţit şi a început să o lovească fără milă pe minoră, în zona gâtului, a pieptului şi a piciorului.
Un vecin care a auzit scandalul i-a alertat pe oamenii legii, timp în care presupusul agresor a luat-o la fugă. A fost depistat la scurt timp, și adus în fața organelor de anchetă. Dacă în urma audierilor se va stabili că el este autorul abominabilei fapte, ar putea ajunge în arestul IPJ Sălaj sub acuzația de omor.

Comentarii

comments

7 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

 1. Anonim 19 mai 2017 at 12:17 - Reply

  Doamne fereste, saraca fata… 🙁

 2. Anonim 19 mai 2017 at 14:23 - Reply

  tigani?

  • Jack 19 mai 2017 at 16:05 - Reply

   Tigan …fata nu era…

   • Anonim 19 mai 2017 at 17:24 - Reply

    Ba chiar deloc tigan…

 3. Anonim 20 mai 2017 at 23:48 - Reply

  Pe viață inchisoare

 4. Anonim 20 mai 2017 at 23:52 - Reply

  Când te gândești ca acești tigani au fost aduși ca robi în România și acuma fac numai probleme î-ți vine rău

  • Anonim 21 mai 2017 at 17:40 - Reply

   Ce robi robi sunteti voi prostilor ca lucrati pentru tigani si voi romani ce faceti va violati copii vuitativa la stiri cate crime fac romani

Lasa un Raspuns »