Salajenii sunt invitati la Ziua Portilor Deschise organizata de IPJ Salaj

Magazin Salajean 20 martie 2007 0

Ziua Portilor Deschise, azi, la Inspectoratul de Politie al Judetului Salaj si la resedintele politiilor orasenesti din judet, ocazie cu care politistii asteapta publicul interesat, intre orele 9 – 15, sa viziteze diverse standuri ridicate pe platoul IPJ. Detasamentul de Politie pentru Interventie Rapida va prezenta o masina din echipamentul de dotare, Serviciul Criminalistic va prezenta Laboratorul Criminalistic de pe autospeciala, iar Serviciul Politiei Rutiere va da informatii cu privire la dotarea cu Radar, alcoolteste etc..

Ziua de 21 martie este dedicata in intregime presei, jurnalistii fiind invitati la o Cupa – Cupa Presei la Tir, care se va desfasura in poligonul Meses. Incepand cu ora 13, va avea loc o demonstratie de tragere experimentala cu arma de vanatoare, organizata de catre Serviciul Criminalistic si Biroul Arme, Explozivi si Substante Toxice.

Joi, 22 martie, este ziua dedicata relatiei politist – comunitate, iar publicul interesat este invitat pe platoul din fata Prefecturii, unde vor fi prezentate materiale de interes pentru populatie.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »