Salajenii se intrec in accidente rutiere

Magazin Salajean 3 decembrie 2008 0

Salajenii se intrec in accidente rutiere

In perioada 28 – 30 noiembrie, accidentele s-au tinut lant. Conform datelor furnizate de Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Salaj, nefericitele evenimente s-au soldat cu 5 persoane grav ranite si alte 4 accidentate usor.

28 noiembrie – 4 accidente

In data de 28 noiembrie la ora 06.50, zalauanul I. Craciun, de 45 ani, aflat la volanul unui autoturism VW Golf, a accidentat usor o femeie de 40 ani, care traversa strada regulamentar pe trecerea de pietoni de pe Bulevardul Mihai Viteazul din Zalau.

La ora 13.30, pe DN 1F, in localitatea Chendremal, I. Jakab, de 28 ani, din Doroltu (judetul Cluj), ce conducea autotractorul marca DAF, proprietatea societatii la care este angajat, a accidentat grav o femeie in varsta de 53 ani din Chendremal. Politistii au constatat ca femeia se afla sub influenta bauturilor alcoolice, traversand neregulamentar drumul public, prin loc nepermis si fara sa se asigure.

In aceeasi zi, la ora 17.40, pe strada 1 Mai din Jibou, F. Ioan, de 53 ani, din Jibou, a acrosat cu autoturismul, proprietate personala – marca Mercedes C 180, doua persoane, tata si fiu, care traversau strada regulamentar pe trecerea de pietoni, semnalizata si marcata corespunzator. In urma impactului, cei doi pietoni au fost grav accidentati.

Mai spre seara, la ora 19.42, pe DN 1F, intre localitatile Zalau – Ciumarna, judetul Salaj, L. Iulian, de 19 ani, din Zalau, in timp ce conducea un autoturism marca Seat Ibiza, inmatriculat in Grecia, intr-o curba, a pierdut controlul volanului si a intrat in coliziune cu un autoturism marca VW Polo, condus de catre Z. Ciprian, care circula regulamentar in aceeasi directie de mers. Dupa impact, VW-ul a fost proiectat intr-un autoturism marca Peugeot, care era oprit pe partea carosabila. Soferul Peugeot-ului, care se afla langa autoturism, a fost ranit grav.

29 noiembrie – nici un accident, doar un furt

In data de 29 noiembrie, in jurul orei 17.00, agentii de siguranta publica de la Politia Municipiului Zalau l-au identificat pe L. Gheorghe, de 47 ani, din Zalau, cautat pentru furt. In aceeasi zi, in jurul orei 10.00, faptasul a sustras un inel din aur de pe degetul unui barbat. Victima se afla in stare avansata de ebrietate, intr-un bar din municipiul Zalau. In prezent, barbatul de 47 de ani este cercetat pentru furt.

30 noiembrie – (tot) 4 accidente

In data de 30 noiembrie, la ora 07.35, pe Bulevardul Mihai Viteazul din muni-cipiul Zalau, C. Calin, de 36 ani, din Zalau, se afla la volanul autoturismul ui marca VW Golf, proprietate personala, cand nu a acordat prioritate de trecere unui pieton, care traversa strada regulamentar pe trecerea de pietoni semnalizata si marcata corespunzator. In urma impactului, femeia accidentata a suferit leziuni grave.

La ora 08.16, pe DN E81, intre localitatile Bocsa si Salajeni, M. Ciprian, de 19 ani, din Zalau, conducand autoturismul marca Dacia, a pierdut controlului volanului si a intrat in santul din partea stanga a sensului de mers. In urma accidentului, pasagerul de pe scaunul din dreapta-fata a autotu-rismului a suferit leziuni usoare.

Doua ore mai tarziu, la 10.38, pe DN 1C, in localitatea Galgau, G. Manuela, de 27 ani, din Dej, a pierdut de asemenea controlul masinii pe care o conducea si a intrat in sant. Soferita a fost accidentata usor.

Tot in 30 noiembrie, la ora 20.30, pe DJ 108 D, intre localitatile Cehu Silvaniei si Salatig, K. Attila, de 37 ani, din Cehu Silvaniei, se afla la volanul autoturismul marca Opel Vectra, prezentand si o concentratie de 0,89 mg/l alcool pur in aerul expirat si fara a poseda permis de conducere. Mai mult, soferul a pierdut controlul masinii si s-a rasturnat in santul din partea stanga, in directia de mers, accidentandu-se usor.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »