Salajeni cercetati penal pentru furt si distrugere

Magazin Salajean 27 ianuarie 2012 0

Salajeni cercetati penal pentru furt si distrugerePatru salajeni s-au ales cu dosare de cercetare penala, in cursul zilei de miercuri, pentru savarsirea mai multor infractiuni, dupa ce au fost identificati de politisti ca au comis mai multe furturi si au distrus bunurile altor cetateni.

Potrivit unui comunicat de presa remis de Inspectoratul de Politie Judetean Salaj, unul dintre acestia, Ioan M., a fost identificat ca presupusul autor al unui furt comis in urma cu trei zile, la locuinta unei femei de 72 de ani, din comuna Cristolt. Acesta a intrat in casa batranei si a luat dintr-un dulap suma de 350 de lei. Prejudiciul nu a fost recuperat. In aceeasi zi, oamenii legii au descoperit doua tinere din Dobrocina care, in 2 ianuarie, au furat unui localnic din Fodora suma de aproximativ 1.000 de lei. Politistii Sectiei 4 Politie Rurala Ileanda au efectuat cercetari cu privire la sesizarea de furt reclamata de localnic. Acesta a reclamat ca, in data de 2 ianuarie, persoane necunoscute au intrat in locuinta neasigurata si i-au furat, dintr-un portmoneu, suma de 100 de euro si 500 de lei. Oamenii legii le-au identificat pe Vandana L., de 23 de ani, si Simida L., de 19 ani, ambele din Dobrocina, pentru comiterea acestui furt, se arata in informatia de presa. Din suma furata, au fost recuperati circa 700 de lei, care au fost predati pagubitului. In cele doua cazuri, suspectii vor fi cercetati pentru savarsirea infractiunii de furt calificat, riscand pedepse cu inchisoarea de cel putin trei ani.

De asemenea, oamenii legii il cerceteaza pe Ionut T., de 20 de ani, din Lemniu, care, in data de 2 decembrie a anului trecut, a distrus sistemul de semnalizare spate al unui autoturism parcat in localitatea Prodanesti, proprietatea lui Andrei M., din Jibou. Barbatul va raspunde penal pentru savarsirea infractiunii de distrugere, iar daca va fi gasit vinovat, risca sa ajunga dupa gratii.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »