Salajeanca gasita spanzurata intr-un spital din judetul Cluj

Magazin Salajean 28 iulie 2010 0

Salajeanca gasita spanzurata intr-un spital din judetul ClujO salajeanca in varsta de 72 de ani a fost gasita moarta, ieri dimineata, la Clinica de Neuropsihiatrie din Cluj-Napoca. Lasata nesupravegheata pentru cateva minute, batrana a urcat la etajul intai al sectiei, unde aveau loc lucrari de reparatii, si s-a spanzurat.

Femeia, pe nume Vasica M., a fost internata in sectie cu o zi inainte sa-si curme viata, cu diagnosticul de tulburare depresiva severa. Disparitia femeii a fost sesizata de personalul medical la cateva minute dupa efectuarea vizitei medicale de dimineata. Batrana a fost lasata nesupravegheata doar cateva momente in care a urcat la etajul intai al cladirii aflat in reparatii si s-a spanzurat cu un cablu.

Trupul femeii a fost gasit in aceeasi dimineata chiar de catre muncitorii care lucrau la mansarda clinicii. Conducerea institutiei sustine ca pacienta a fost internata intr-un salon deschis, in care nu era supraveghere permanenta, in conditiile in care batrana dadea semne ca se simte mai bine, in plus, ca nu mai avusese tentative de sinucidere. Ultima persoana care a vazut-o pe femeie in viata a fost infirmiera care o ingrijea pe batrana. Aceasta a declarat ca pacienta se simtea mai bine si ca, inainte cu cateva minute de disparitie, se plimba pe hol, asteptand mancarea de dimineata.

Pentru stabilirea cauzelor din care s-a produs incidentul, reprezentantii Spitalului Clinic Judetean Cluj au declansat o ancheta interna, sesizand totodata si Politia si Parchetul in acest caz. Trupul femeii a fost dus la Institutul de Medicina Legala Cluj.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »