Sălăjean urmărit naţional, prins de poliţişti

Mihaela Oprea 3 septembrie 2012 0
Sălăjean urmărit naţional, prins de poliţişti

Un sălăjean în vârstă de 44 de ani, dat în urmărire naţională pentru că se sustrăgea unei pedepse cu închisoarea, a fost prins la finele săptămânii trecute, într-o localitate clujeană, ca urmare a investigaţiilor efectuate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Sălaj, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul secţiei de poliţie rurală Crasna.
Purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj, Maria Cristea, a declarat că bărbatul urmărit naţional a fost condamnat pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. “Marin V., de 44 de ani, domiciliat în comuna Horoatu Crasnei, a fost dat în urmărire naţională în data de 17 iulie a acestui an, pe motiv că se sustrăgea de la executarea unei pedepse cu închisoarea. Acesta a fost condamnat de către Judecătoria Şimleu Silvaniei la o pedeapsă de 3 ani şi şase luni închisoare pentru comiterea mai multor infracţiunii de furt calificat”, a declarat purtătorul de cuvânt.
Sălăjeanul a fost depus, vineri, în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sălaj, urmând a fi transferat la penitenciarul din Oradea, unde-şi va executa pedeapsa.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »