Sala de sport a CNS Zalau, la un pas sa fie mistuita de flacari

Magazin Salajean 3 noiembrie 2010 0

Sala de sport a CNS Zalau, la un pas sa fie mistuita de flacariSala de sport al Colegiului National Silvania Zalau a fost la un pas sa arda din temelii, in seara zilei de luni, din cauza unui scurtcircuit electric la un neon. In momentul producerii incidentului, in sala se aflau mai multe persoane care jucau volei, printre care si fostul sef al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Porolissum Salaj, Gheorghe Labo, care a anuntat pompierii. Pana la sosirea acestora, jucatorii au folosit un extinctor pentru stingerea incendiului.

Purtatorul de cuvant al ISU Salaj, Lucian Jacodi, Detașamentul de Pompieri Zalau a intervenit luni seara, la ora 18.30, pentru a stinge incendiul izbucnit in sala de sport a Colegiului Național Silvania din municipiul Zalau. Cauza probabila de incendiu a fost un scurtcircuit electric la un neon. Au ars neonul și aproximativ un metru patrat de material lemnos, a declarat purtatorul de cuvant.

Potrivit sursei citate, la declanșarea incendiului, in sala se aflau mai multe persoane, insa nu s-au inregistrat victime sau raniți.

Sala de sport a colegiului mentionat a fost renovata chiar anul trecut. Din fericire, pagubele produse in incendiul de luni au fost minore.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »