Sala de festivitati moderna in Sarmasag

Magazin Salajean 29 august 2011 0

Sala de festivitati moderna in Sarmasag

Receptia lucrarilor de reabilitare a salii de festivitati din localitatea Sarmasag a avut loc vineri, conform microproiectului depus de Grupul de Initiativa Culturala Sarmasag, in cadrul „Schemei de Granturi Mici” (SGM), finantata de Agentia Romana pentru Dezvoltarea Durabila a Zonelor Industriale (ARDDZI).

La receptie obiectivului au fost prezenti: Doru Juca – reprezentant local Voivozi – ARDDZI, Mircea Ciocian – sef serviciu Institutia Prefectului Salaj, Dombi Attila – primarul comunei Sarmasag, Adrian Popescu – director Directia Planificare Strategica si Monitorizare ARDDZI, Octav Marcovici – director Unitatea de Management a Proiectului – Regenerarea Socio Economica (UMP-RSE) si Elena Gheorghe – coordonator in cadrul UMP-RSE.

Proiectul de reabilitare a vizat inlocuirea usilor si geamurilor, amenajerea unei bucatarii si a grupului sanitar, racordul la reteaua de apa si canalizare, refacerea instalatiei electrice, finisaje interioare si compartimentari. Potrivit raportului final al microproiectului, Grupul de Initiativa a contribuit la realizarea investitiei prin munca, in valoare de 1.000 de lei, iar comuna Sarmasag a suportat cheltuielile cu manopera si materiale de constructii in valoare de 24.075 lei. Grantul SGM a fost in suma de 58.000 de lei.

Un alt obiectiv reabilitat recent printr-un grant SGM este caminul cultural din localitatea Moiad. In acest caz, finantarea ARDDZI a fost de 20.000 de lei, iar contributia administratiei locale din Sarmasag de circa 360.000 de lei.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »