Săltaţi de poliţişti pentru furt calificat

Magazin Salajean 7 aprilie 2011 0

Săltaţi de poliţişti pentru furt calificat

Cinci tineri sălăjeni, cu vârste cuprinse între 16 şi 33 ani, sunt cercetaţi de poliţişti pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, după ce au fost prinşi, în cursul zilei de marţi, ca fiind autorii unor furturi comise pe raza judeţului.

Din informaţiile furnizate de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Maria Cristea, un minor în vârstă de 16 de ani, din Şimleu Silvaniei, a fost prins că a sustras mai multe bunuri de la o societate comercială din oraş, cauzând un prejudiciu de 500 de lei. Acesta a fost identificat de poliţiştii şimleuani, pe strada 1 Decembrie 1918 din localitate, la scurt timp de la sesizarea infracţiunii. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi predat societăţii păgubite, a precizat Cristea.

În aceeaşi zi, poliţiştii Postului de Poliţie Valcău de Jos l-au identificat pe F.C. în vârstă de 33 de ani, din localitate, care în noaptea de 18 spre 19 martie a anului în curs a pătruns într-o anexă gospodărească de unde a sustras mai multe bunuri, cauzând un prejudiciu de 4.000 de lei, momentan nerecuperat.

Şi activităţile specifice desfăşurate, marţi, de poliţiştii Postului de Poliţie Gârbou au dat roade. Trei tineri, G.M. de 19 ani, N.C. de 16 ani şi C.P. de 27 de ani, toţi din comuna Gârbou, au fost identificaţi ca fiind autorii unui furt comis în noaptea de 25 spre 26 martie, la o societate comercială din centrul de comună, de unde au sustras fier vechi, cauzând un prejudiciu de 600 de lei. În urma cercetărilor, prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi predat societăţii păgubite, a afirmat purtătorul de cuvânt.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a celor cinci autori, iar dacă vor fi găsiţi vinovaţi riscă să stea ani buni după gratii.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »