S-au luat de guler în plină stradă

Magazin Salajean 14 aprilie 2011 0

S-au luat de guler în plină stradă

Trei zălăuani cu vârste cuprinse între 36 şi 43 de ani au fost sancţionaţi contravenţional de către jandarmi, în cursul zilei de marţi, după ce au provocat un scandal pe o stradă din municipiu. Fiecare a fost amendat cu câte 200 de lei, în condiţiile în care conflictul a pornit… tot de la bani.

Ofiţerul de relaţii publice din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj, Cristian Bolfă, ne-a declarat că altercaţia a fost sesizată de către un cetăţean. Dispeceratul unităţii a fost sesizat marţi, în jurul orei 20, despre faptul că pe strada Spicului din municipiul Zalău mai multe persoane provoacă scandal. Astfel, la faţa locului s-a deplasat un echipaj de jandarmi pentru aplanarea conflictului. În urma verificărilor efectuate, jandarmii au constatat faptul că, V.I. de 43 de ani, G.B. de 36 de ani şi S.M. de 36 de ani, toţi din municipiul Zalău, pe fondul unui conflict mai vechi legat de unele datorii băneşti, au provocat scandal în spaţiul public, adresându-şi reciproc injurii şi expresii jignitoare, a declarat Bolfă.

Pentru faptele săvârşite, jandarmii i-au sancţionat contravenţional pe fiecare dintre cei implicaţi în scandal cu amenzi în valoare de 200 de lei. Vorba ceea: Banu-i ochiul dracului.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »