S-a stins din viaţă strivit de tractor

Magazin Salajean 5 aprilie 2011 0

S-a stins din viaţă strivit de tractorUn zălăuan în vârstă de 61 de ani a avut parte de un sfârşit îngrozitor, la finele săptămânii trecute, după ce tractorul pe care-l repara a căzut peste el, strivindu-l. Ambulanţierii sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimc, decât să constate decesul vârstnicului.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Maria Cristea, ne-a declarat că tragicul eveniment s-a produs sâmbătă după-amiază, în timp ce bărbatul lucra la utilaj. Un bărbat în vârstă de 61 de ani, din Zalău, şi-a pierdut viaţa, sâmbătă după-amiază, în jurul orei 13, în timp ce efectua lucrări de reparaţii la tractorul unui localnic din Brebi. Din nefericire, utilajul a căzut peste acesta, strivindu-l, a precizat Cristea.

La faţa locului a ajuns şi o ambulanţă, însă personalul medical nu a mai putut decât să constate decesul bătrânului. Cadavrul a fost transportat la Morga Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău în vederea efectuării necropsiei.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs nefericitul incident care a dus la moartea zălăuanului.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »