S-a răsturnat cu maşina lângă Sânmihaiu Almaşului

Mihaela Oprea 8 februarie 2013 1
S-a răsturnat cu maşina lângă Sânmihaiu Almaşului

Un zălăuan în vârstă de 25 de ani a ajuns în spital, joi după-amiază, după ce a produs un accident de circulaţie pe drumul E81, în apropierea localităţii Şânmihaiu Almaşului. Tânărul se afla la volanul autoturismului când a pierdut controlul şi s-a răsturnat în şanţ.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Tincuţa Dumuţa, a declarat că accidentul de circulaţie s-a produs joi, în jurul orei 15, între localităţile Şânmihaiu Almaşului şi Poarta Sălajului. “Gabriel V., de 25 de ani, din Zalău, în timp ce conducea un autoturism pe o porţiune de drum în aliniament, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, carosabil umed, a pierdut controlul direcţiei de mers şi, părăsind partea carosabilă, s-a răsturnat în şanţ. În urma impactului a rezultat rănirea gravă a şoferului”, a declarat purtătorul de cuvânt.
Potrivit sursei citate, conducătorul auto a fost testat în vederea stabilirii alcoolemiei, rezultatul fiind negativ.
Tânărul a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău pentru acordarea de îngrijiri medicale. Potrivit purtătorului de cuvânt al unităţii spitaliceşti, Mariana Ortelecan, a declarat că tânărul a suferit o plagă contuză şi un hematon la nivelul capului, precum şi o contuzie de umar stâng. A fost tratat şi ulterior lăsat la domiciliu, nefiind necesară spitalizarea acestuia.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Anonim 8 februarie 2013 at 19:49 - Reply

    Purtator de cuvant…!!! ,,in urma impactului a rezultat ranirea gava…,lasat la domiciliu nefiind necesara internarea “???

Lasa un Raspuns »