S-a infipt cu Mercedesul in conducta de gaz

Magazin Salajean 2 august 2011 0

S-a infipt cu Mercedesul in conducta de gaz

Un tanar in varsta de 18 ani, din Zalau, proaspat posesor al unui permis de conducere, s-a ales luni dimineata cu un dosar de cercetare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de distrugere, dupa ce a facut praf, cu masina, poarta unei locuinte din Zalau. In trecere cu autoturismul, soferul a rupt si conducta de transport de gaz metan din dreptul imobilului, la fata locului fiind necesara interventia pompierilor militari si a echipajului de interventie al E.ON Gaz Distributie pentru evitarea unei posibile explozii.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Salaj, Tincuta Dumuta, a declarat ca accidentul s-a produs din cauza vitezei cu care circula tanarul. In data de 1 august, in jurul orei 00.35, Sergiu M., din Zalau, in timp ce conducea autoturismul Mercedes Benz pe strada Gheorghe Doja din municipiu, nu a adaptat viteza la conditiile de drum, a derapat in sant si a avariat conducta de transport de gaz metan din dreptul imobilului nr.178 si poarta de acces in curte. Soferul este cercetat pentru distrugere, a declarat Tincuta Dumuta.

La fata locului au ajuns si pomperii militari pentru a asigura masurile de aparare impotriva incendiilor, precum si o echipa de interventii de la E.ON Gaz Distributie care a intrerupt alimentarea cu gaz. Dispeceratul E.ON Gaz Distributie a fost anuntat, luni dimieata, in legatura cu producerea unui accident rutier pe strada Gheorghe Doja din municipiul Zalau, accident care s-a soldat cu ruperea unui bransament la reteaua de distributie a gazelor naturale din zona. Echipa de interventii s-a deplasat de urgenta la fata locului si a luat masurile specifice de siguranta sistand serviciul de distributie a gazelor naturale. In urma acestei sistari a fost afectat un singur consumator, ne-a declarat Oana Trandafir, purtatorul de cuvant al E.ON Gaz Distributie. Potrivit acesteia, reluarea alimentarii cu gaze naturale pentru consumatorul afectat s-a realizat in cursul dupa-amiezii de ieri.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »