S-a dat la tuica vecinului

Magazin Salajean 30 ianuarie 2012 0

Un localnic din Pericei este cercetat pentru savarsirea infractiunii de furt calificat, dupa ce politistii au descoperit, zilele trecute, ca a sustras aproximativ 160 de litri de palinca din gospodaria unui consatean. Acesta risca sa ajunga dupa gratii pentru fapta sa.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Salaj, Tincuta Dumuta, a declarat ca oamenii legii au desfasurat activitati pentru recuperarea prejudiciului. Politistii Sectiei de Politie Rurala Crasna il cerceteaza pe Nicolae R., din localitatea Pericei, pentru ca a furat de la locuinta consateanului sau 160 litri de tuica. Prejudiciul in valoare de 2.400 de lei nu a fost recuperat, a declarat purtatorul de cuvant.

Potrivit sursei citate, politistii crasneni mai cerceteaza patru tineri cu varste cuprinse intre 16 si 19 ani, din Varsolt si Simleu Silvaniei, care au furat componentele unui cazan de tuica, de la Ida D., din Varsolt. Prejudiciul, in valoare de 1.600 de lei, a fost recuperat in totalitate.

La finele saptamanii trecute, politistii salajeni au identificat autorii mai multor furturi comise in judet. Astfel, politistii de la Politia Orasului Jibou il cerceteaza pe C. Zsolt, de 30 de ani, din Jibou, care, in primele zile ale lunii in curs, a patruns cu chei potrivite intr-o garsoniera de unde a furat un lant din aur si doua boxe audio, in valoare totala de 1.000 de lei. Prejudiciu a foat recuperat.

Politistii Sectiei 5 Politie Rurala Hida au identificat suspectii in cazul unei tentative de furt si a unui furt comise pe raza comunei Balan. Astfel, Aurel M, din localitatea Tihau, a furat o bicicleta in valoare de 500 de lei unui barbat din Balan. Prejudiciul a fost recuperat si predat partii vatamate. De asemenea, Gabriel P., din Galgau Almasului, a intrat prin spargerea unui geam in locuinta unei consatene, insa nu a sustras bunuri sau valori. In urma sesizarii lui Traian M., din localitatea Mal, cu privire la faptul din locuinta i-a disparut 100 de lei si mai multe bunuri, politistii sectiei au identificat un barbat de 56 de ani, din localitatea Cizer, de la care au recuperat banii si bunurile furate.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »