Rovinieta electronica, vanduta prin oficiile postale salajene

Magazin Salajean 8 decembrie 2011 0

Rovinieta electronica, vanduta prin oficiile postale salajeneRovinieta electronica poate fi achizitionata si de la oficiile postale, prin intermediul serviciului E-Rovinieta. Procedura este disponibila in 47 de oficii postale la nivel national, printre care se numara si Oficiul Judetean de Posta (OJP) Salaj. Potrivit reprezentantilor institutiei salajene, acest serviciu permite atat emiterea de roviniete pentru un singur vehicul, cat si emitere multipla, pentru mai multe vehicule, utilizand o functionalitate de tip cos de cumparaturi.

La achitarea tarifului de utilizare se va elibera clientului un tichet emis din terminal, care atesta inregistrarea in baza de date a Companiei Nationale de Drumuri a rovinietei electronice valide si factura emisa in sistem informatizat de oficiul postal.

Achitarea tarifului de utilizare si emiterea rovinietelor electronice poate fi facuta pentru oricare dintre perioadele de valabilitate: o zi – cu exceptia autoturismelor si vehiculelor de transport marfa cu masa totala maxima admisa mai mica sau egala cu 3,5 tone; sapte zile, 30 zile, trei luni sau un an; tariful de utilizare se incaseaza cu cel mult 30 de zile anterior datei de incepere a valabilitatii rovinietelor. Tariful de utilizare se incaseaza numai pentru autovehiculele inmatriculate definitiv sau temporar, care circula pe reteaua de drumuri nationale din tara. Pentru vehiculele inregistrate si autorizate provizoriu sau pentru probe nu se incaseaza tariful de utilizare.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »