Riscă închisoarea pentru că a prejudiciat statul

Andreea Vilcovschi 11 aprilie 2013 2
Riscă închisoarea pentru că a prejudiciat statul

Administratorul unei societăţi comerciale din Sălaj riscă să petreacă până la 10 ani după gratii dacă va fi găsit vinovat de evaziune fiscală. Vasile Ş. este trimis în judecată, fiind acuzat că în perioada 18 aprilie-13 iunie 2012 a angajat mai multe persoane fără să înregistreaze contractele de muncă, sustrăgându-se, astfel, de la plata impozitelor şi contribuţiilor către bugetul statului în valoare de 8.300 de lei.
După cum ne-a declarat Ancuţa Pura, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Sălaj, în cazul în care prejudiciul va fi recuperat, inculpatul s-ar putea alege doar cu o amendă administrativă. În caz contrar, el ar putea ajunge la închisoare.

Comentarii

comments

2 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Anonim 11 aprilie 2013 at 21:53 - Reply

    CE STIRE??!!!NU DATI NUMELE FIRMEI,NU DATI NUMELE ADMINISTRATORULUI………….DEFAPT NU SUNT CHIAR AASA DE MULTE FIRME IN SALAJ LE PUTEM LUA LA RAND

  2. ,,,,,, 12 aprilie 2013 at 10:25 - Reply

    mocanu a dat garura de 18 miliarde si voi vorbiti de unul cu 8300 de lei?
    pai nu sunteti de ras?

Lasa un Raspuns »