Reusite ale scolii salajene la chimie

Magazin Salajean 29 martie 2007 0

Colegiul National Doamna Stanca din Satu-Mare a fost gazda Concursului Interjudetean de chimie Ecaterina Bekes, care s-a desfasurat timp de doua zile, mai exact 16-17 martie 2007. La competitie au participat elevi olimpici din 5 judete transilvanene, iar Salajul a fost reprezentat de 3 elevi.

Elevele Camelia Tusan si Ruxandra Rigman, ambele clasa a IX-a, indrumate de profesoara Viorica Ciobanescu au obtinut locul I, respectiv mentiune.

Un alt concurs interjudetean de chimie Gheorghe Spacu, la care au participat 10 elevi salajeni, s-a derulat la Dej, in perioada 23-24 martie 2007. Din cei 10 elevi, 9 au adus premii si mentiuni: Claudia Pop, clasa a VIII-a, care a obtinut premiul I acumuland 100 de puncte, iar locul al II-lea a fost castigat de eleva Camelia Tusan, clasa a IX-a. Au fost acordate mentiuni urmatorilor elevi: Dan Ilies, clasa a VIII-a; Ruxandra Rigman, clasa a IX-a; Ioana Bodea, clasa a X-a; Oana Groza, clasa a XI-a, Boda Ferenc, clasa a XI-a; Vlas Niste, clasa a XII-a si Petre Ciobanu, clasa a XII-a.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »