Crosul Rotary va bloca circulația pe bulevardul Mihai Viteazul

Florin Negoiţă 19 mai 2017 2
Crosul Rotary va bloca circulația pe bulevardul Mihai Viteazul

Crosul Rotary, ce se va desfășura în Zalău marți, 23 mai 2017, va bloca traficul în intervalul orar 17:30 – 19:30, pe sectorul de drum public din Municipiul Zalău – Bulevardul Mihai Viteazul, din zona Colegiului Tehnic “Alesandru Papiu Ilarian”, până la intersecția cu Strada 9 Mai (zona Galeriile Meseș), se va desfășura “Crosul Rotary Zalău – ediția 2017”, la care se estimează că vor fi prezenți peste 800 de participanți.

În urma solicitării Clubului Rotary Zalău, adresată Comisiei de avizare a cererilor de organizare a adunărilor publice din cadrul Primăriei Municipiului Zalău, acțiunea a fost avizată favorabil, fiind impusă restricționarea circulației rutiere pe ambele benzi ale sensului de urcare ale  Bulevardului  Mihai Viteazu, de la Colegiul Tehnic Alesandru Papiu Ilarian,  până la intersecția cu Strada 9 Mai (zona Galeriile Meseş), în data de 23 mai 2017, începând cu ora 17:30 și până la finalizarea crosului, dar nu mai târziu de ora 19:30.

De asemenea, va fi limitat accesul la stația de taxi și la parcarea publică de pe Bulevardul Mihai Viteazu, din zona Zahana, până la intersecția Ceas, în perioada în care este închisă circulația rutieră. În această perioadă, transportul local în comun de călători  va fi deviat de pe sectorul de drum pe care s-a avizat acest eveniment, iar Direcția Generală deAdministrare a Domeniului Public va lua măsuri pentru comutarea semafoarelor pe culoarea galben intermitent, pentru semafoarele din zona adiacentă evenimentului, în perioada avizată, se arat[ ]ntr-un comunicat de presă remis de municipalitate.

 

 

 

Comentarii

comments

2 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Tăunu 19 mai 2017 at 12:19 - Reply

    Dacă tot vor să alerge ăştia, apoi să alerge prin păduri, că avem destule !

  2. Anonim 19 mai 2017 at 22:00 - Reply

    voi cred ce pierdeti din vedere urmatorul lucru: orasul e al oamenilor si nu al masinilor. oriunde in lumea asta se inchid bulevarde, strazi principale la ore de varf pt organizarea diferitelor evenimente, sportive, concerte etc. Zalaul e sufocat de masini, nu exista o strada centrala pieteonala pt activitati comerciale, restaurante, terase, magazine. dati-va jos fundurile din masini cand nu e musai, si luati o bicicleta, sau primbare pe jos, ca se poate si asa, unde atata graba? Zalauanii sunt obsedati de masini, anulam si zilele orasului pt a nu inchide circulatia, eu eu zic sa nu mai facem nimic doar pt a avea trafic de masini.

Lasa un Raspuns »