Redactia Magazin Salajean, colindata de sarbatori

Magazin Salajean 23 decembrie 2010 1

Redactia Magazin Salajean, colindata de sarbatori

Atmosfera de sarbatoare este creata pretutindeni. Sarbatorile de iarna bat la usa, astfel colindatorii au inceput deja sa duca din casa in casa vestea Nasterii Mantuitorului Nostru si urari de bine pentru noul an ce vine. Astfel, in cursul zilei de ieri, si redactia Cotidianului Magazin Salajean a deschis usa celor sapte cursanti de la Liceul Ortodox Sfantul Nicolae din Zalau, care au cantat in cor minunate colinde si un calduros La multi ani.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

 1. UNGUR FLORIAN 18 decembrie 2012 at 20:05 - Reply

  Cu deosebit respect,

  Va scriu acest mesaj cu rugamintea de a ma ajuta sa pot cumpara ziarul MAGAZIN SALAJEAN din data de 17.12.2012, editie in care a aparut si articolul legat de locatia muzeala ”RADIONOSTALGIA-BRUSTURI”.
  Mentionez ca avem nevoie de acest editorial pentru completarea colectie de articole a muzeului.
  In speranta ca se va putea rezolva, va multumesc anticipat,

  DIRECTOR
  Colonel (r) ing. UNGUIR FLORIAN

Lasa un Raspuns »