Recolta slaba pentru agentii comunitari

Magazin Salajean 3 septembrie 2010 0

Recolta slaba pentru agentii comunitariDoar putin peste 20 de sanctiuni contraventionale au aplicat agentii comunitari zalauani pe parcursul ultimelor sapte zile. In total au fost aplicate sapte avertismente si 15 amenzi in valoare de 4.550 de lei.

Purtatorul de cuvant al Politiei Comunitare Zalau, Lucian Trif, a declarat ca in perioada 26 august – 2 septembrie, agentii comunitari au actionat pentru mentinerea ordinii si linistii publice, pastrarea curateniei, identificarea persoanelor care parcheaza autovehiculele in alte locuri decat cele special amenajate, combaterea actelor de cersetorie, pentru depistarea si identificarea persoanelor care desfasoara activitati de comert stradal fara indeplinirea formelor legale.

Pe linie de ordine publica au fost aplicate 13 sanctiuni contraventionale, dintre care patru pentru conturbarea ordinii si linistii publice prin strigate, larma sau folosirea de instrumente muzicale la intensitate mare, opt pentru apelarea in mod repetat la mila publica de catre unele persoane apte de munca, in timp ce o persoana a fost sanctionata deoarece a lasat cainele in libertate fara supraveghere, a afirmat purtatorul de cuvant.

De asemenea, agentii comunitari au sanctionat trei cetateni pentru ca au aruncat pe domeniul public resturi de tigari, coji de seminte, ambalaje etc, tot trei persoane au fost sanctionate pentru ca au aruncat resturi alimentare pe spatiile verzi si un cetatean a fost sanctionat deoarece, in calitate de conducator auto, a murdarit carosabilul cu noroi. N-au scapat de sanctiuni nici doi zalauani care au utilizat echipamentele de joaca, desi au varsta mai mare decat cea prevazuta de Regulamentul de functionare a parcurilor de joaca pentru copii.

Potrivit sursei citate, in perioada de referinta, agentii Politiei Comunitare au raspuns la 25 de sesizari ale cetatenilor, din care 20 au fost rezolvate pe loc, iar restul au fost transmise institutiilor abilitate pentru competenta solutionare.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »