Reclama publicitara, distrusa de blocuri de tencuiala

Magazin Salajean 2 aprilie 2012 0

Reclama publicitara, distrusa de blocuri de tencuiala

Reclama publicitara a unei firme de vanzari si reparatii telefoane mobile, aflata la parterul unui bloc de locuinte din zona Perla, din municipiul Zalau, a fost distrusa sambata dupa-amiaza, dupa ce bucati uriase de tencuiala de pe fatada unui bloc s-au desprins, din cauza vantului puternic, si au cazut peste aceasta. Din fericire, in acel moment nu se aflau trecatori pe trotuar, astfel ca nu s-au inregistrat victime.

La fata locului au ajuns imediat echipajele de politie care au inchis traficul pietonal in zona, pentru siguranta cetatenilor.

Culmea, in aceeasi locatie, in urma cu aproximativ un an, o femeie a fost ranita dupa ce o bucata de tencuiala desprinsa de pe bloc i-a cazut in cap. Femeia a depus la acea data sesizari la primarie, in vederea luarii masurilor necesare pentru evitarea unor situatii asemanatoare cu cea prin care a trecut aceasta.

Conform unei hotarari de consiliu local, asociatia de locatari este responsabila de intretinerea fatadelor imobilelor, implicit de urmarile precum incidentele anterior mentionate. Doar ca, nici pana la aceasta data, autoritatile nu au luat masuri, iar fatadele invechite ale blocurilor din zona mentionata continua sa ameninte viata trecatorilor. Dovada este incidentul de sambata soldat, de aceasta data, doar cu pagube materiale.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Porolissum al judetului Salaj, Lucian Jacodi, ne-a declarat ca pompierii au intervenit la finele saptamanii trecute in mai multe zone din Zalau si Simleu Silvaniei pentru inlaturarea bucatilor de tencuiala desprinse de pe fatadele blocurilor din cauza rafalelor de vant puternice. O interventie a avut loc sambata, in jurul amiezii, pe strada Partizanilor din Simleu Silvaniei, unde, din cauza vantului puternic, acoperisul unui imobil a cazut pe carosabil, a declarat Lucian Jacodi. Potrivit sursei citate, traficul rutier a fost blocat in zona pentru cateva zeci de minute.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »