Reabilitarea cladirii Ambulantei Simleu, in plina desfasurare

Magazin Salajean 22 decembrie 2011 0

Reabilitarea cladirii Ambulantei Simleu, in plina desfasurare Lucrarile de reabilitare si modernizare a cladirii in care functioneaza Substatia de Ambulanta Simleu Silvaniei sunt in plina desfasurare, o buna parte din investitiile prevazute fiind deja realizate. Ca urmare, conducerea Serviciului de Ambulanta Judetean Salaj nu pierde finantarea de circa 370.000 de lei obtinuta de la Ministerul Sanatatii pentru lucrarile din Simleu.

Ministerul Sanatatii a alocat, in aceasta toamna, aproximativ 370.000 de lei pentru reabilitarea cladirii Ambulantei Simleu Silvaniei, un imobil degradat masiv, care avea acoperis de paie si unde tencuiala era desprinsa de pe pereti pe suprafete mari. Ajutorul financiar a fost, asadar, cat de poate de binevenit, insa conducerea Serviciului Judetean de Ambulanta (SJA) Salaj trebuie sa finalizeze lucrarile pana la finalul anului, intrucat suma nu se reporteaza pentru 2012.

Directorul economic al SJA Salaj, Emilia Turcu, ne-a declarat ca lucrarile sunt in plina desfasurare si ca se vor incadra in termenul prevazut pentru ca finantarea sa nu se piarda.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »