Razie a Poliției printre taximetriștii din Zalău

Florin Negoiţă 19 mai 2017 2
Razie a Poliției printre taximetriștii din Zalău

O acțiune de amploare a Poliției pe linia transportului în regim de taximetrie a fost desfășurată pe tot parcursul zilei de joi, 18 mai, pe raza municipiului Zalău. Taximetriștii au fost luați cu asalt de polițiști, atât de pe traseu, cât și în stațiile din municipiu, primele concluzii ale polițiștilor fiind concretizate în sancțiuni contravenționale și rețineri de certificate de înmatriculare. Astfel, până la ora 16 a zilei de joi, au fost aplicate 16 sancțiuni contravenționale din care două au fost aplicate pentru lipsa certificatului ITP, una pentru defecțiunile la sistemul de iluminare și semnalizare iar restul au constituit alte abateri. Valoarea totală a amenzilor s-a ridicat la 2.030 de lei. Au fost reținute totodată și patru certificate de înmatriculare. Acțiunea a continuat pe tot parcursul zilei de ieri. Vom reveni cu amănunte.

Comentarii

comments

2 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

 1. Anonim 19 mai 2017 at 08:57 - Reply

  Si in celelalte zile nu verificati,asteptati doar ordin de LA CENTRU?Actiune pe medici.pe ingineri, pe lacatusi .etc nu aveti?

 2. Anonim 19 mai 2017 at 09:11 - Reply

  imi vine sa plang de ras ! au fost aplicate 16 sancțiuni contravenționale in valoare de 2.030 lei? penibil ! inseaman ca au fost verificate doar taxiurile care stateau in statia din centru orasului !
  pacat ca politia nu verifica si cum se “tranzactioneaza” licentele pentru taximetrie
  pacat ca politia nu verifica cum reusesc unii taximetristi sa-si ia atestatul
  cum se face ca uni taximetristyi sunt bolnavi, handicapati dar ei continua sa faca taxi !
  cum se face ca fostul si actualul primar au “promis” ca vor face ordine in acest domeniu, dar este acelasi haos de 25 de ani. Cine sunt vinovatii din primarie care inchid ochii la toate “neregurile” etc si mai ales daca o fac pe gratis !

Lasa un Raspuns »