Răniţi grav într-un accident de motocicletă

Andreea Vilcovschi 17 iulie 2017 1
Răniţi grav într-un accident de motocicletă

Doi tineri au ajuns în stare gravă la spital, după ce au fost implicaţi într-un accident de motocicletă produs duminică, 16 iulie, în jurul orei 21.30, pe DN 1H, între localităţile Drighiu şi Halmăşd.
Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, evenimentul rutier a fost provocat de către un motociclist de 21 de ani, care a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a acroşat glisiera metalică din partea dreaptă a drumului, după care a părăsit partea carosabilă. În urma impactului, atât motociclistul, cât şi pasagerul, un adolescent de 19 ani, au suferit răni grave.
La faţa locului a intervenit un echipaj SMURD de la Nuşfalău şi două ale Ambulanţei, paramedicii acordând îngrijiri la faţa locului celor doi tineri, după care aceştia au fost transportaţi la UPU Zalău.
Verificările efectuate de poliţişti au stabilit că motocicleta nu era înregistrată/înmatriculată. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările care au dus la producerea acestui eveniment.

Apreciază și distribuie

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Anonim 18 iulie 2017 at 15:42 - Reply

    Dumnezeu sa-i ierte pe amândoi ,,
    O decedat amândoi.

Lasa un Raspuns »