Ramasi fara alimentare cu gaze naturale, dupa ce o masina s-a rasturnat in curtea gospodariei

Magazin Salajean 12 decembrie 2011 0

O familie dintr-o localitate Criseni a ramas, vineri, pentru mai bine de zece ore, fara alimentare cu gaze naturale, dupa ce o masina s-a rasturnat in curtea gospodariei, avariind debransamentul la reteaua de distributie din zona. Desi impactul a fost unul violent, autoturismul rupand gardul din fata curtii, nimeni nu a fost ranit.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Salaj, Tincuta Dumuta, ne-a declarat ca accidentul rutier s-a produs din cauza neadaptarii vitezei la conditiile de drum. Accidentul s-a produs vineri dimineata, in jurul orei 6.30, in Criseni, cand o femeie din localitate, aflata la volanul unui autoturism marca Volkswagen, a deparat din cauza conditiilor de drum umed, a iesit inafara carosabilului pe partea stanga in directia de mers si s-a rasturnat cu masina in curtea unei gospodarii. In urma impactului au fost distruse gardul si teava de gaze naturale care alimenteaza gospodaria. Nu s-au inregistrat victime, doar pagube materiale, ne-a declarat purtatorul de cuvant.

La fata locului au intervenit si reprezentantii companiei de distributie gaze naturale din zona, pentru remedierea deficientelor. In aceasta dimineata (vineri n.r.), in jurul orei 6.45, dispeceratul E.ON Gaz Distributie a fost anuntat in legatura cu producerea unui accident rutier in localitatea Criseni, soldat cu ruperea unui bransament la reteaua de distributie a gazelor naturale din zona. Echipa de interventii s-a deplasat de urgenta la fata locului si a luat masurile specifice de siguranta, sistand serviciul de distributie a gazelor naturale. In urma acestei sistari a fost afectat un singur consumator, ne-a declarat purtatorul de cuvant al E.ON Gaz Distributie, Oana Trandafir. Alimentarea cu gaze naturale pentru consumatorul afectat a fost reluata in dupa-amiaza zilei de vineri.

Soferita vinovata de accident va trebui sa suporte pagubele produse. Politistii continua cercetarile pentru stabilirea cauzelor si imprejurarilor in care s-a produs accidentul rutier.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »