Rămaşi fără acoperiş deasupra capului

Mihaela Oprea 7 decembrie 2012 0
Rămaşi fără acoperiş deasupra capului

O familie din localitatea Dobrin a trecut prin clipe de groază, după ce s-a trezit în miez de noapte cu acoperişul casei în flăcări. Oamenii au sunat imediat la numărul unic de urgenţă pentru a cere ajutorul pompierilor militari.
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) “Porolissum” al judeţului Sălaj, în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 4, pompierii cehani au fost solicitaţi să intervină pentru a stinge un incendiu izbucnit la coşul de fum al unei gospodării din localitatea Dobrin. Echipajul a reuşit să stingă operativ flăcările, ulterior demarând cercetări pentru stabilirea cauzei incendiului. “Flăcările au pornit, cel mai probabil, de la coşul de fum deteriorat al casei, arzând o parte din structura din lemn a planşeului şi acoperişul casei pe circa opt metri pătraţi”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Sălaj, Lucian Jacodi.
Un alt incendiu a avut loc joi seara în municipiu. Pompierii au fost chemaţi de cetăţenii de pe strada Victor Deleu pentru a stinge un incendiu izbucnit la un garaj. Cauza probabilă de incendiu a fost efectul termic al curentului de la un generator electric. Au ars mai multe materiale depozitate în garaj, printre care cabluri electrice, un fierăstrău electric, materiale plastice şi un compresor electric pentru aer.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »