Pusi la racoare pentru furt calificat

Magazin Salajean 19 iunie 2009 0

Politistii din cadrul Postului de Politie Sag au retinut, in cursul zilei de miercuri, doi tineri care aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu inchisoarea. Ulterior, cei doi faptasi, R. Florin, de 29 de ani, si R. Aurel, de 32 de ani, ambii din Mal, au fost depusi in arestul Inspectoratului de Politie Judetean Salaj, pentru comiterea infractiunii de furt calificat.

Sapte dintr-o lovitura

In timp ce conducea autoturismul pe o strada din Simleu Silvaniei, in data de 17 iunie, la orele amiezii, P. Viorica, de 54 de ani, din localitate, a pierdut controlul volanului si a intrat in coliziune cu sapte autovehicule stationate regulamentar in afara partii carosabile. In urma impactului, S. Domnica, de 61 de ani, din Camar, pasagera pe bancheta din spate a unui autoturism stationat, a fost ranita usor.

Se elimina taxa de urgenta pentru obtinerea certificatului de cazier judiciar

Incepand cu data de 18 iunie 2009, in conformitate cu Legea 172 din 8 iunie 2009, privind aprobarea OUG nr. 216/2008, pentru modificarea si completarea Legii nr. 290 din 2004, privind cazierul judiciar, certificatul de cazier judiciar se va obtine in cel mult trei zile de la data solicitarii, eliminandu-se taxa de urgenta, in cuantum de 10 lei. In consecinta, solicitantul se va prezenta la ghiseul pentru eliberarea cazierului judiciar cu actul de identitate, un timbru fiscal cu valoare de 1 leu, de la Oficiile Postale, si taxa cazier de 1 leu, perceputa la Biroul Impozite si Taxe, din cadrul Primariei Municipiului Zalau.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »