Proprietarul si soferul masinii, cercetati penal

Magazin Salajean 25 mai 2012 0

Proprietarul si soferul masinii, cercetati penalDoi salajeni s-au ales dintr-un foc cu dosare de cercetare penala, dupa ce unul dintre acestia a fost prins, miercuri, conducand un autoturism proprietatea celuilalt, neinmatriculat si cu numele false prin localitatea Criseni.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Salaj, Tincuta Dumuta, a declarat ca politistii Sectiei de Politie Rurala Zalau l-au identificat in trafic, pe DN 1H, in localitatea Criseni, pe Daniel C., de 34 de ani, din Zalau, conducand un autoturism proprietatea unei persoane din localitatea Mirsid. In urma verificarilor, politistii au constatat ca autovehiculul era neinmatriculat, iar numerele de inmatriculare care erau montate pe acesta apartineau altui autovehicul, a declarat purtatorul de cuvant.

Pe numele soferului, oamenii legii au intocmit actele premergatoare pentru comiterea infractiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neinmatriculat si cu numere false. De asemenea, proprietarul autoturismului este cercetat pentru savarsirea infractiunii de punere in circulatie a unui autovehicul neinmatriculat si cu numere false.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »