Prinsi la vanzare de haine si cosmetice fara acte

Magazin Salajean 1 februarie 2010 0

Prinsi la vanzare de haine si cosmetice fara acteTrei barbati care ofereau spre vanzare zalauanilor haine si cosmetice fara acte au fost prinsi, in cursul saptamanii trecute, de politisti.

Conform datelor furnizate de Politia Salaj, agentii de siguranta publica din cadrul Politiei Municipiului Zalau i-au identificat pe Vasile C., de 30 de ani, din Oradea, pe Gheorghe I., de 38 de ani, si Marian E., de 37 de ani, acestia din urma din Barbulesti, judetul Ialomita, care comercializau, pe raza municipiului, diferite articole de imbracaminte si produse cosmetice, fara a avea documente legale care sa ateste provenienta licita a marfii.

Acestia au fost sanctionati contraventional conform Legii nr. 12/1990, cu amenda in valoare totala de 3.000 de lei, iar marfa, in valoare de 6.400 de lei, a fost ridicata in vederea confiscarii.

Furat de propriii angajati

Doi zalauani au fost prinsi in flagrant de politisti, joi, in jurul orei 14, in timp ce incarcau intr-un autoturism mai multe piese turnate din fonta, sustrase tocmai din incinta intreprinderii unde acestia lucrau. Cei doi, respectiv Florin S. in varsta de 44 de ani, si Valentin M., de 54 de ani, sunt acum cercetati de politisti pentru comiterea infractiunii de furt calificat. Bunurile respective au fost predate reprezentantilor firmei.

Prinsi cu lemne fara acte

Trei persoane au fost depistate, joi, de jandarmi, pe raza localitatii Somes Odorhei, transportand material lemnos fara acte. Potrivit ofiterului de relatii publice al Inspectoratului de Jandarmi Judetean (IJJ) Salaj, Cristian Bolfa, acestia au fost prinsi in cadrul activitatilor specifice pentru combaterea taierii de material lemnos desfasurate de jandarmi in cooperare cu lucratori din cadrul Ocolului Silvic Jibou.

Jandarmii au depistat trei persoane care au transportat material lemos fara a avea documente legale de provenienta si transport, fapt pentru care materialul lemnos a fost ridicat in vederea confiscarii si dat in custodie Ocolului Silvic Jibou. In conformitate cu Legea 31/2000, privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor silvice, jandarmii vor inainta catre Ocolul Silvic Jibou procesele verbale cu propunerea de aplicare a sanctiunii contraventionale, ne-a comunicat Bolfa. Cei in cauza risca amenzi cuprinse intre 1.000 si 3.000 de lei fiecare.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »