Prinşi la furat de porumb

Mihaela Oprea 26 septembrie 2012 2
Prinşi la furat de porumb

Poliţiştii cercetează mai multe persoane pentru furt de produse agricole. Potrivit unei informaţii de presă remise de către Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, oamenii legii din Hida au fost sesizaţi, zilele trecute, de către un localnic din Trestia care le-a relatat faptul că, în perioada 1-20 septembrie anul curent, consăteanul său Alexandru M., de 38 de ani, i-a sustras de pe terenul agricol cantitatea de 300 de kilograme de ştiuleţi de porumb, provocându-i un prejudiciu de 300 de lei, care nu a fost recuperat.
Şi poliţiştii din Năpradea au identificat, în cadrul acţiunilor desfăşurate, pe Angela Z., de 34 de ani, din Cheud, care transporta cu o căruţă 80 de kilograme de porumb, ştiuleţi pe care îi sustrăsese de pe un teren agricol, care-i aparţine unui sătean din Năpradea, provocând un prejudiciu de 100 de lei, care a fost recuperat.
În ambele cazuri, poliţiştii au întocmit actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru furt.

Comentarii

comments

2 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Anonim 26 septembrie 2012 at 19:17 - Reply

    de vina este sistemul

  2. Anonim 26 septembrie 2012 at 19:38 - Reply

    …..si talharii care conduc tara din 89″ incoace !!!

Lasa un Raspuns »