Prinsi la furat de lemne

Magazin Salajean 27 martie 2009 0

Prinsi la furat de lemneMai multe persoane din localitatea Mal au fost prinse in flagrant miercuri, de catre politisti, in timp ce furau lemne din padure. Conform datelor furnizate de biroul de presa, in ziua respectiva, un cetatean din localitatea Mal a sesizat Politia, prin apelul unic de urgenta 112, ca mai multe persoane sunt cu carutele in padure si fura material lemnos. Politistii de la postul comunal Sag s-au deplasat la fata locului, unde au prins in flagrant sase persoane cu sase carute, care sustrageau material lemnos din padurea apartinand Ocolului Silvic Magura Simleului, toti din localitatea Mal. Materialul lemnos a fost ridicat, in vederea confiscarii, si predat in custodie padurarului de zona, iar autorilor le-au fost intocmite acte premergatoare inceperii urmaririi penale, pentru comiterea infractiunii de furt.

In alta ordine de idei, in aceeasi zi, politistii postului comunal Bocsa au fost sesizati verbal de catre M. Simona, din Zalau, cu privire la faptul ca persoane necunoscute au intrat in locuinta mamei sale din Salajeni, de unde au sustras mai multe bunuri, in valoare totala de 300 lei. In urma cercetarilor efectuate de catre politisti, au fost identificati presupusii autori ai furtului, doi minori de 16 ani si 14 ani, consateni cu victima.

Cu zi inainte, marti seara, politistii de la Criseni l-au oprit in trafic pe O. Francisc, de 49 de ani, din Salatig, care se urcase la volanul unui autoturism, desi era in stare de ebrietate. Barbatul este cercetat si risca o pedeapsa cu inchisoarea cuprinsa intre unu si cinci ani.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »