Prinsi in trafic sub influenta bauturilor alcoolice

Magazin Salajean 18 ianuarie 2012 0

Prinsi in trafic sub influenta bauturilor alcooliceTrei conducatori auto au fost depistati in trafic, in cursul zilei de luni, de catre politistii salajeni, ca au consumat bauturi alcoolice inainte de a se urca la volan. In toate cazurile, soferii risca dosare penale si pedepse cu inchisoarea.

Unul dintre soferi a fost identificat de catre politistii Biroului Rutier Zalau, circuland pe bulevardul Mihai Viteazul din municipiu. Mircea B., in varsta de 38 de ani, din judetul Ilfov, care a fost testat cu aparatul alcoolscop, avea o imbibatie alcoolica de 0,55 miligrame per litru de alcool pur in aerul expirat.

Aceiasi politisti l-au oprit in trafic pe Marius S., de 19 ani, din Zalau, care circula cu un autoturism pe strada Tudor Vladimirescu. Politistii l-au testat cu aparatul alcooltest, rezultatul evidentiind o imbibatie alcoolica de 1,03 miligrame per litru de alcool pur in aerul expirat.

Al treilea depistat in trafic, Gheorghe P., de 51 de ani, din Simleu Silvaniei, a fost prins conducand autoturismul pe strada Mihail Sadoveanu din oras, desi consumase bauturi alcoolice, alcoolemia fiind de 0,53 miligrame per litru de alcool pur in aerul expirat.

Politistii au intocmit acte premergatoare inceperii urmaririi penale pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana ce are o imbibatie alcoolica de peste 0,8 grame per litru de alcool pur in sange.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »