Prinsi cu tigarile in sac

Magazin Salajean 19 iulie 2010 0

Prinsi cu tigarile in sac Doi zalauani sunt cercetati sub aspectul savarsirii infractiunilor prevazute de Ordonanta nr.54/2010, privind combaterea evaziunii fiscale, dupa ce autoritatile au confiscat de la acestia un numar de 28.860 tigarete, de provenienta Ucraina, Moldova si Rusia, in valoare de aproximativ 12.043 de lei. Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Salaj, Nadia Serban, de acest caz s-au ocupat politisti din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor si Serviciului de Interventie Rapida din IPJ Salaj, cu sprijinul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Salaj.

Pistolar ca-n Vestul Salbatic

Un alt tanar din Zalau, in varsta de 28 de ani, este cercetat pentru comiterea infractiunii de detinere si port de arma neletala fara drept, dupa ce a amenintat cu arma un localnic din Romanasi. Mai exact, ambii tineri se aflau, joi seara, intr-un local din Romanasi, cand zalauanul I.M. l-a amenintat pe Viorel E., in varsta de 25 de ani, cu o arma pentru care nu avea autorizatie de detinere.

Pentru geestul necugetat, dar si pentru detinerea ilegala a armei, zalauanul este acum cercetat de politistii din cadrul Biroului Arme, Explozivi si Substante Periculoase din IPJ Salaj.

In doar sapte zile, peste 900 de contraventii

Lucratorii de politie rutiera din judetul Salaj au constatat, in perioada 09

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »