Prinşi cu mâţa în sac! Au montat numere false pe maşini

magazinsalajean 5 iulie 2012 0
Prinşi cu mâţa în sac! Au montat numere false pe maşini

Un zălăuan şi un clujean s-au ales, marţi, cu dosare de cercetare penală, după ce poliţiştii i-au prins conducând autoturisme având montate numere de înmatriculare ale unor alte maşini.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Tincuţa Dumuţa, poliţiştii rutieri de la poliţia municipală l-au identificat pe şofer, Cristian B., din Zalău, în timp ce conducea autoturismul pe bulevardul Mihai Viteazu, din municipiu. “Maşina avea aplicate plăcuţe cu număr de înmatriculare emis de statul german, care s-au dovedit a fi false. Şoferul montase pe maşină numerele de la un alt autoturism, întrucât numărul de înmatriculare provizoriu expirase cu câteva zile în urmă”, a declarat purtătorul de cuvânt.
Tot cu dosar de cercetare penală s-a ales, luni, şi un clujean prins de poliţiştii zălăuani în timp ce conducea prin municipiu un autoturism care avea aplicate, în locurile special destinate, plăcuţe emise de statul german, cu numărul de înmatriculare ale unei alte maşini, emis de statul german. “Însă, în urma investigaţiilor, poliţiştii au constatat că autoturismul fusese radiat din Germania încă din 19 iunie, anul curent, iar plăcuţele de înmatriculare aparţineau unui alt autoturism”, a precizat Tincuţa Dumuţa.
Pe numele conducătorilor auto au fost întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi cu numere false.
M. O.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »