Prinsi bauti la volan si cu numere false

Magazin Salajean 25 februarie 2010 0

Prinsi bauti la volan si cu numere falseDoi conducatori auto au fost surprinsi marti, in trafic, in timp ce conduceau autoturismul sub influenta bauturilor alcoolice. Primul, Petru B., de 42 de ani, din Ban, a fost depistat in jurul orelor 6:30, pe raza localitatii Nusfalau, cu o alcoolemie de 0,71 de mg/l de alcool pur in aerul expirat. Al doilea sofer, pe nume Adrian C., de 39 ani, din Ip, a fost surprins conducand prin localitate, cu o alcoolemie de 0,53 de mg/l alcool pur in aerul expirat.

In ambele cazuri, politistii au intocmit dosar de cercetare penala, pentru savarsirea infractiunii prevazute de art.87, pct.1 din OUG 195/2002, privind circulatia pe drumurile publice.

In aceeasi zi, alti doi conducatori auto, respectiv V. Francisc, de 25 ani, din Plopis, si Mihai G., de 36 de ani, din Zalau, au fost surprinsi in timp ce conduceau autoturisme neinmatriculate, dar si cu numere false de inmatriculare. Si in aceste cazuri, politistii rutieri au intocmit dosare de cercetare penala, pentru comiterea infractiunilor prevazute de art.85, pct.1 si 2 din OUG 195/2002.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »