În trafic, cu numere de înmatriculare expirate

Flavia Pintea 19 martie 2013 2
În trafic, cu numere de înmatriculare expirate

 

O zălăuancă a fost suprinsă în trafic de poliţiştii rutieri în timp ce conducea, pe bulevardul Mihai Viteazul, un autoturism care avea aplicate în locurile special destinate plăcuţe cu număr de înmatriculare provizoriu valabile până la data de 8 martie 2013. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Sălaj, tânăra, B. Carmen, a fost oprită în trafic vineri, 15 martie. Pe numele acesteia au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Comentarii

comments

2 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. nelu 20 martie 2013 at 08:33 - Reply

    Aceasta tanara trebuie condamnata.Sa aiba si in -justitia romaneasca rezultate.Dom’ nastase-noua case sa fie liber.Ce putea sa faca cu 399 de cartuse detinute ilegal?

  2. Anonim 20 martie 2013 at 15:52 - Reply

    bine ca alti umbla cu numere false in oras si aia nu patesc nimic.Normal ca aia lucreaza in politie si au tot dreptul…….

Lasa un Raspuns »