Prins cu marfa contrafacuta in magazin

Magazin Salajean 8 septembrie 2010 0

Prins cu marfa contrafacuta in magazin

Patronul unui magazin cu articole de imbracaminte din Simleu Silvaniei a ramas, luni, fara o parte din marfa, dupa ce politistii i-au controlat produsele expuse la vanzare. In schimb, s-a ales cu un dosar de cercetare penala. Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Salaj, Maria Cristea, in urma unui control efectuat la un magazin de pe raza Simleu Silvaniei, politistii din localitate au constatat ca C.F., de 49 ani, din Simleu Silvaniei, comercializa imbracaminte contrafacuta, avand inscriptia si sigla unei marci inre-gistrate. Cele 36 de bucati de articole vesti-mentare au fost ridicate in vederea confiscarii, a declarat purtatorul de cuvant. C.F. s-a ales cu dosar de cercetare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de punere in circulatie a unor produse contrafacute, fapta prevazuta si pedepsita de Legea 84/1998. Potrivit legii, orice utilizare a marcilor sau indicatiilor geografice, contrara practicilor loiale in activitatea industriala sau comerciala, in scopul de a induce in eroare consumatorii, constituie un act de concurenta neloiala si se pedepseste cu inchisoare de la o luna la 2 ani sau cu amenda contraventionala.

Beat, a intrat cu masina in sant

Din cauza alcoolului, un barbat de 52 ani, din localitatea Agrij, s-a ales si cu permisul de conducere suspendat, dar si cu masina avariata. Din datele Politiei Salaj, acesta, Cornel A., in timp ce conducea autoturismul sub influenta bauturilor alcoolice, avand o imbibatie alcoolica de 0,48 de miligrame/litru de alcool pur in aerul expirat, a pierdut controlul volanului si a intrat in santul de pe marginea drumului. In urma impactului, soferul nu a fost ranit, in schimb autoturismul a fost avariat. Pe numele lui s-a intocmit dosar de cercetare penala, pentru savarsirea infractiunilor prevazute de OUG 195/2002, privind circulatia pe drumurile publice.

Cu masina neinmatriculata in trafic

Un tanar din Valcau de Sus, in varsta de 19 ani, s-a ales cu dosar de cercetare penala dupa ce politistii din Bobota l-au oprit, luni, in trafic. Soferul, Sorin B.F., a fost surprins in trafic in timp ce conducea autoturismul neinmatriculat, prin localitatea mentionata. Pe numele lui, politistii au intocmit un dosar de cercetare penala, pentru savarsirea infractiunilor prevazute de OUG 195/2002, privind circulatia pe drumurile publice.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »