Primii magistraţi numiţi de Iohannis în Sălaj

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a semnat, la finele săptămânii trecute, decretele de numire în funcţia de judecător sau procuror a candidaţilor care au promovat examenul de capacitate organizat în perioada 4 iulie – 6 noiembrie 2014. Acestea au fost publicate zilele trecute şi în Monitorul Oficial al României.

Printre judecătorii şi procurorii numiţi de preşedinte se numără şi trei magistraţi care îşi vor exercita profesiile în cadrul instanţelor sălăjene. Este vorba despre Dan Adrian Chiş şi Gabriela Victoria Săvescu, numiţi judecători la Judecătoria Zalău, şi despre Călin Sabou, numit procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Şimleu Silvaniei.

 

Alte articole

6 Thoughts to “Primii magistraţi numiţi de Iohannis în Sălaj”

 1. Anonim

  SPERAM CA SI METEHNELE MAGISTRATILOR SA FIE DE NOU AUGUR SI SA RESPECTE DREPTURILE CETATEANULUI NU SA FIE ASERVITI POLITICULUI.

 2. Dan Gabriel

  Editor articole pentru publicare anunturi.

  Aveti aptitudini de exprimare in scris? Va place sa studiati, sa va informati cu privire la diferite subiecte si sa realizati apoi o sinteza a acestora? Daca da, va asteptam sa deveniti colaborator!

  Cerinte :
  – bune abilitati de exprimare in scris;

  – cunoasterea mediu/avansata a limbii engleze reprezinta un avantaj, nu este obligatoriu;

  – capacitatea de organizare si sintetizare a informatiei;

  1. Cream impreuna o lista de subiecte de abordat.

  2. Trimiteti articolele pe email in format Word.

  3. Primiti bani lunar pentru articolele publicate (in functie de volumul redactat) in baza unui contract de drepturi de autor.

  Avantajele colaborarii :

  1. Dezvoltare profesionala:

  2. Lucrati in timpul liber, de acasa, fara targeturi.
  Nu exista un numar de articole pe care il solicitam colaboratorilor nostri. Astfel, puteti sa scrieti in timpul liber, in functie de disponibilitate si inspiratie.

  3. Promovare viitoare:
  Veti fi prezentati in lista de colaboratori iar, articolele dvs vor trimite cititorul catre pagina de prezentare, unde, la solicitarea dvs, vom publica datele de contact. Sunt si alte elemente de promovare pe care vi le vom prezenta la interviu.

  4. Beneficii financiare
  Articolele dvs vor fi platite. Plata se face obiectiv, in functie de numarul de caractere. Despre valoarea unui articol, modalitatea de plata si implicatii juridice vom discuta ulterior, dupa ce ne veti trimite solicitarea de colaborare.

  Va rugam sa trimiteti solicitarea de colaborare sub forma unui email pe adresa: francizare@yahoo.com
  In acest email trimiteti textul, “INFO” si o prezentare a / CV-ului d-voastra.

 3. Anonim

  Titlu oribil.Parca ați fi învățat in aceeasi banci cu presedintele Johanis.

 4. Anonim

  De ce e titlul oribil?

 5. anonim

  Sincere felicitari si mult succes !!!
  Sa va dea Dumnezeu multa sanatate,putere de munca, intelepciune si judecata dreapta.

  Doamne ajuta!

 6. Adrian Razvan

  Cea mai buna oferta de lucru! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza cu noi si sunt extrem de multumiti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de e-mail: profir_razvan@yahoo.com

Leave a Comment