Primarul Turcas se intalneste cu simleuanii in cartiere

Magazin Salajean 19 decembrie 2007 0

Primarul Turcas se intalneste cu simleuanii in cartiere

La fel ca in municipiul Zalau, unde primarul Radu Capilnasiu a reluat intalnirile din cartiere cu cetatenii, in Simleu, locuitorii de sub Magura pot aduce la cunostinta edilului Septimiu Turcas nemultumirile in ceea ce priveste zona in care isi au domiciliul. Discutiile cu simleuanii vor fi luate in considerare si la stabilirea unei liste de prioritati privind investitiile care trebuie facute de administratia locala in oras. Saptamana trecuta, primarul Turcas s-a intalnit cu locuitorii zonelor Horea, Bradet si Stadion, simleuanii de aici declarandu-se nemultumiti in primul rand de retelele de apa si canalizare. Oamenii au reclamat faptul ca acestea sunt vechi, furnizarea apei intampinand adesea dificultati. Alte sesizari au privit curatenia din vecinatatea punctelor de colectat deseurile menajere si golirea containerelor.

Raspunsul autoritatilor locale a fost ca, din 1 ianuarie 2008, administratia locala va incheia contract cu o firma care sa asigure salubrizarea in urbe, iar aspectul canalizarii va fi rezolvat prin cateva proiecte pe care Primaria le are in vedere pentru anul viitor.

In aceste zile, intalnirile primarului Turcas cu simleuanii vor continua pe strazile Gheorghe Lazar, Garii, din zona Unitatii Militare si din Cehei.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »