Premii, avansari in grad si diplome de Ziua Politiei

Magazin Salajean 26 martie 2007 0

Premii, avansari in grad si diplome de Ziua Politiei

De Ziua Politiei – 25 martie, serbata de catre politistii salajeni vineri, 23 martie, a plouat cu premii in bani, avansari in grad, certificate de apreciere si diplome de excelenta.

La intalnirea festiva, care a avut loc la sediul IPJ Salaj, au participat conducerea Politiei Salaj, prefectul Andrei Todea, presedintele Consiliului Judetean, Tiberiu Marc, primarul Zalaului, Radu Capilnasiu si peste 100 de politisti. Atmosfera din sala umpluta la refuz s-a destins intr-o clipa in momentul in care seful IPJ Salaj, comisarul sef Iosif Ghiurca a anuntat ca absolut toti politistii au fost premiati cu sume de bani. Festivitatea a continuat cu felicitarea acelor politisti care au fost avansati in grad inainte de termen sau la stagiul minim. Astfel, la nivelul IPJ Salaj, avem un nou comisar, doi agenti sefi principal si un agent principal inaintati in grad inainte de termen pentru merite deosebite, 9 comisari sef care si-au castigat gradul la termen, un alt comisar, 4 inspectori principal, 3 inspectori, 2 subinspectori, 17 agenti sef principal, 24 de agenti sef adjunct, 9 agenti sef si 6 agenti principali de politie, toti inaintati in grad la termen.

Distinctia Politist de onoare a fost primita de catre agentul sef de politie Alexandru Rus, seful de post din Garbou, in timp ce comisarul Iulian Pop si Mihai Breje au fost distinsi cu diplome de excelenta.

Si, pentru ca, in urma festivitatii de vineri ar fi ramas o singura persoana care ar fi plecat de aici cu mana goala, si anume seful IPJ Salaj, Iosif Ghiurca – asa cum a apreciat prefectul Todea, acesta din urma i-a inmanat o diploma de excelenta comandantului Politiei Salaj, din partea Corpului Politistilor.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »