Prefect pentru o zi, la a doua editie

Magazin Salajean 4 mai 2007 0

Cea de a II-a editie a concursului Prefect pentru o zi este organizata de catre Institutia Prefectului Judetului Salaj, in perioada 27aprilie – 31 mai, prima editie desfasurandu-se anul trecut, in acelasi interval de timp. Proiectul initiat de Institutia Prefectului se adreseaza elevilor de liceu din judet si are ca scop identificarea perceptiei elevilor vizavi de activitatea institutiei organizatoare, precum si in scopul asigurarii unei informari corecte asupra responsabilitatilor conducerii executive a Prefecturii.

Concursul din acest an, ca mod de desfasurare, an este identic cu cel din 2006, participantilor cerandu-li-se realizarea unui eseu cu tema Prefect pentru o zi, lucrare care trebuie trimisa, pana in 18 mai, fie pe adresa Institutiei Prefectului, fie prin mail la adresa acfelix12@yahoo.co.uk sau psj@prefecturasalaj.ro.

Eseurile vor fi evaluate de o comisie compusa din reprezentanti ai Institutiei si ai Inspectoratului Scolar Judetean, care vor desemna trei castigatori.

Precum in cadrul editiei de anul trecut, fiecare castigator va participa, timp de o zi, alaturi de prefectul de Salaj, Andrei Todea, la activitatile desfasurate la nivelul Cancelariei prefectului si a departamentelor din cadrul institutiei.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »